60 dkg gesztenyemassza,
25 dkg liszt,
15 dkg kakaópor,
15 dkg cukor,
10 dkg meggybefőtt,
1 liter tej,
1 dl rum,
szódavíz,
4 tojás.
Elkészítése:
A lisztből, a tojásból, a (0,5 liter) tejből és a szódavízből készítsünk palacsintát. A gesztenyemasszát keverjük össze a rummal és a meggybefőttel, és ezzel a masszával töltsük meg a palacsintákat.
A csokiöntethez a kakaóport a maradék tejjel, a cukorral és kevés liszttel főzzük csomómentesre, és öntsük le vele a megtöltött palacsintát.
A tetejét meggydarabokkal díszítsük.
A csokiöntethez a kakaóport a maradék tejjel, a cukorral és kevés liszttel főzzük csomómentesre, és öntsük le vele a megtöltött palacsintát.
A tetejét meggydarabokkal díszítsük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése