2011. január 4., kedd

Tormás-gombás pulykaszelet

Hozzávalók:
0,5 kg pulykamell,
1 fej vöröshagyma,
20 dkg gomba,
5 dl tej,
2 evőkanál liszt,
1 evőkanál reszelt torma,
1 csomag petrezselyem,
só, őrölt bors.
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát pároljuk meg, keverjük bele a csíkokra felvágott pulykamellet, és 5 percet süssük. Adjuk hozzá a felszeletelt gombát, pár perces főzés után szórjuk rá a lisztet, majd lassanként adjuk hozzá a tejet is. Forraljuk fel, és keverjük hozzá a tormát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, a legvégén hintsük meg apróra vágott petrezselyemmel.
Tésztával vagy rizzsel tálaljuk.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése