2010. december 9., csütörtök

Aszalt szilvával göngyölt csirkemell

Hozzávalók:
1 db csirkemell,
25 dkg aszalt szilva,
2 kávéskanál rum,
1 kávéskanál őrölt fahéj,
só, bors, csirkefűszersó,
olivaolaj.
Elkészítése:
A csirkemellet alaposan mossuk meg, szeletekre vágjuk fel, és klopfoljuk ki. Az aszalt szilvát a rumos fahéjba áztassuk be, majd göngyöljük fel a húst a szilvával. Sóval, csipetnyi borssal és fűszersóval szórjuk meg a csirkemellet. Egy tepsit olajozzunk be, és tegyük bele a felgöngyölt csirkemelleket. Közepes lángon süssük meg. (körülbelül 40-50 perc alatt megsül)
Személy szerint burgonyapürével szeretem a legjobban, de adható hozzá bármilyen más köret is.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése