2010. november 3., szerda

Sajttál

Hozzávalók:

25 dkg sajt, (vegyesen trappista, camembert, karaván)
néhány db olivabogyó,
1-2 db alma,
4-8 szelet pirítós kenyér,
néhány db egész dió,
díszítéshez uborka, paradicsom, retek.

Elkészítése:
A sajtokat vékony szeletekre vágjuk fel, a díszítéshez való zöldségeket (uborka, paradicsom, retek) és az almát mossuk meg, vágjuk szeletekre és ízlesesen rakjuk fel egy tányérra.
Szórjuk meg olivabogyóval, félbe vágott dióval. Érdemes minél szebben felrakni a tányérra a hozzávalókat.
Pirítós kenyérrel ideális.

Jó étvágyat!

1 megjegyzés:

  1. Kedves Andrea!

    Nagyon tetszik az oldalad, csak így tovább!
    Ehhez a bejegyzéshez külön gratulálok, a szép kép meghozta a kedvemet az étel elkészítéséhez.
    Remélem, lesz még jó sok bejegyzés jó sok képpel! :)

    Üdv:
    D.

    VálaszTörlés