Hozzávalók:
25 dkg sajt, (vegyesen trappista, camembert, karaván)
néhány db olivabogyó,
1-2 db alma,
4-8 szelet pirítós kenyér,
néhány db egész dió,
díszítéshez uborka, paradicsom, retek.
Elkészítése:
A sajtokat vékony szeletekre vágjuk fel, a díszítéshez való zöldségeket (uborka, paradicsom, retek) és az almát mossuk meg, vágjuk szeletekre és ízlesesen rakjuk fel egy tányérra.
Szórjuk meg olivabogyóval, félbe vágott dióval. Érdemes minél szebben felrakni a tányérra a hozzávalókat.
Pirítós kenyérrel ideális.
Jó étvágyat!
Kedves Andrea!
VálaszTörlésNagyon tetszik az oldalad, csak így tovább!
Ehhez a bejegyzéshez külön gratulálok, a szép kép meghozta a kedvemet az étel elkészítéséhez.
Remélem, lesz még jó sok bejegyzés jó sok képpel! :)
Üdv:
D.